Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

De Vrijwilligerscentrale is er voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties

Zoek je vrijwilligerswerk?

Neem een kijkje in onze vacatures voor vrijwilligers
Je kunt ook aanmelden voor een gesprek over de mogelijkheden, klik hier. We nemen dan contact met je op voor een afspraak.

Dit kan de Vrijwilligerscentrale verder voor je betekenen

  • We helpen je bij het vinden van passend vrijwilligerswerk. Neem contact op met één van onze locaties bij jou in de buurt.
  • We geven advies over vrijwilligerswerk en een uitkering; wat mag wel en wat mag niet.
  • We organiseren voor alle vrijwilligers in opdracht van de gemeente Midden-Groningen een jaarlijks feest: Vrijwilligers Bedankt! Dit als waardering voor de inzet van alle vrijwilligers in onze gemeente.
  • Heb je tijdens jouw vrijwilligerswerk schade opgelopen of veroorzaakt? Je bril is bijvoorbeeld beschadigd? En jouw eigen verzekering dekt dit niet? Download dan het schadeformulier en mail het ingevuld naar vrijwilligerscentrale@kwartierzorgenwelzijn.nl. Je vindt hier meer informatie over deze verzekering.

De Vrijwilligerscentrale helpt jou bij deze en andere vragen over vrijwilligerswerk, zodat jij zorgeloos aan de slag kunt als vrijwilliger. We helpen je graag, dus bel of mail ons gerust met je vraag, of maak een afspraak. We hebben 2 locaties in de gemeente.

Voor Hoogezand-Sappemeer en Slochteren e.o.
E: vrijwilligerscentrale@kwartierzorgenwelzijn.nl
T: 0598 – 36 49 00
A: Laan van de Sport 2, 9603 TG Hoogezand

Voor Muntendam, Meeden, Zuidbroek, Noordbroek e.o.
E: vrijwilligerscentrale@kwartierzorgenwelzijn.nl
T: 0598-36 49 99
A: Julianaplein 1, 9649 BX Muntendam

Voor vrijwilligersorganisaties

Regel jij binnen jouw organisatie de zaken rondom vrijwilligers? Dan krijg je vaak veel op je bordje. Je begeleidt vrijwilligers, je werft nieuwe vrijwilligers, je doet je best het vrijwilligersbeleid op orde te houden of te krijgen, dat soort zaken.

Je staat er niet alleen voor. De Vrijwilligerscentrale heeft de expertise en ervaring om met je mee te denken, bijvoorbeeld bij de werving en begeleiding van vrijwilligers, het opstellen van een vrijwilligersbeleid, over vrijwilligersvergoedingen en andere zaken rondom de inzet van vrijwilligers. Iedere vrijwilligersorganisatie kan vrijwilligersvacatures plaatsen op de bemiddelingssite.

Mijn organisatie aanmelden voor de vrijwilligerscentrale

Downloads

Kom in contact over dit onderwerp

Vragen en antwoorden

Deelonderwerpen:

Gerelateerde items