Wat kan de Vrijwilligerscentrale voor mijn organisatie betekenen?

Wat kan de Vrijwilligerscentrale voor mijn organisatie betekenen?

Wat kan de Vrijwilligerscentrale voor mijn organisatie betekenen?

Mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk kunnen zich aanmelden bij de Vrijwilligerscentrale van Kwartier Zorg & Welzijn. Een medewerker van de centrale helpt deze persoon bij het vinden van passend vrijwilligerswerk en geeft via de mail de gegevens van deze persoon aan de betreffende organisatie.

De Vrijwilligerscentrale promoot op verschillende manieren:

  • Er staat maandelijks een advertentie in Regiokrant met vrijwilligersvacatures.
  • Op de website van  Kwartier
  • Er hangt een informatiebord bij de bibliotheek en in de hal van Kwartier met daarop diverse vrijwilligersvacatures. Deze vacatures worden maandelijks vervangen.
  • Vier keer per jaar wordt i.s.m. uitgeverij Noordpers de Vrijwilligerskrant uitgebracht. Deze krant wordt huis-aan-huis bezorgd in de gemeente.
  • De Vrijwilligerscentrale staat op braderieën, markten en andere activiteiten om vrijwilligerswerk te promoten.

Mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk kunnen zich aanmelden bij het of de Vrijwilligerscentrale van Kwartier Zorg & Welzijn. Een medewerker tekst weg helpt deze persoon bij het vinden van passend vrijwilligerswerk en geeft via de mail de gegevens van deze persoon aan de betreffende organisatie, u kunt dan contact opnemen. De Vrijwilligerscentrale maakt in bepaalde gevallen ook een persoonlijke afspraak om zaken met de vrijwilliger in spé door te spreken.

Vragen en antwoorden

Deze vraag is gerelateerd aan: