MDT Make a Move

MDT Make a Move

MDT Make a Move

Ontdekken, leren en ontmoeten. Een ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf. Dat is MDT Make a Move! Een leuke en leerzame invulling van je maatschappelijke diensttijd waar je nu en later veel aan hebt.

Voor wie is MDT Make a Move?
Voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar uit Midden-Groningen die hun talenten willen ontdekken en van betekenis willen zijn voor de samenleving.

Hoe werkt het?
Na je aanmelding krijg je een kennismaking en intakegesprek. Samen met je begeleider ga je op zoek naar een geschikte MDT-plek/project. Dit kan 1 vaste plek zijn of juist een combinatie van meerdere werkplekken. Dat is jouw eigen keuze. Je kunt bijvoorbeeld met andere jongeren aan je eigen tv-programma werken, of je zet je in voor de natuur of je helpt ouderen bij jou in de buurt. Er zijn heel veel mogelijkheden. Kies zelf hoe MDT bij je past.

Werken aan je talent(en)
Misschien weet je nog niet zo goed wat jouw talenten zijn. Dat is niet erg. Samen met de begeleiding van MDT en andere jongeren die meedoen aan MDT is er de mogelijkheid om dit te gaan ontdekken. En weet je wel wat jouw talent is, dan gaan we dat verder ontwikkelen tijdens MDT.
Deelnemers aan MDT-Make a Move krijgen de gelegenheid gebruik te maken van de Maakwerkplaats. Dit omvat een muziekstudio, dansruimte, video- en audioapparatuur, computers, (3D-)printers, naaimachines, gereedschappen en materialen.
Je werkt dus aan jouw talent(en) en tegelijkertijd doe je iets goeds voor de samenleving. En je doet nieuwe contacten op. 

Waarom zou je meedoen?

  • Je ontvangt een vergoeding (!) en een certificaat voor je deelname aan MDT
  • Je ontmoet nieuwe mensen
  • Je zet je talent in voor een ander
  • Je bent actief en je ontdekt activiteiten in jouw regio

Dus, waar wacht je op! We zien je graag bij MDT Mak a Move!

Kijk voor meer info en aanmelden op www.mdtmakeamove.nl

Nog vragen? Neem contact op met Brenda.

Kom in contact over dit onderwerp