Steunpunt Mantelzorg

Steunpunt Mantelzorg

Steunpunt Mantelzorg

En wie vraagt de mantelzorger hoe het gaat?

Vanuit het Steunpunt Mantelzorg zijn wij er voor jou als mantelzorger! Wij weten als geen ander dat de maatschappij niet zonder jou kan, dat jij als mantelzorger van grote waarde bent. Dan mag er ook ondersteuning voor jou zijn als dat nodig is.

Wat kan het Steunpunt voor mij betekenen?

Het Steunpunt Mantelzorg biedt ondersteuning, informatie en advies. Denk aan een luisterend oor, praktische ondersteuning en informatie over allerlei zaken rondom mantelzorg. Ook houden we gesprekgroepen, themabijeenkomsten en cursussen over diverse onderwerpen rondom mantelzorg (zie Activiteiten).

Wanneer je als mantelzorger wel wat tijd voor jezelf kunt gebruiken of behoefte hebt om je verhaal te delen, kunnen we zorgen voor de inzet van een vrijwilliger. Laat ons weten wat je behoefte is en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wij werken vanuit ons kantoor aan de Laan van de Sport 2 in Hoogezand, maar komen ook bij je thuis als je dat prettiger vindt. Door onze samenwerking met andere professionals, zoals de Sociale Teams en thuiszorgaanbieders, kunnen we je ook snel en gericht doorverwijzen als dat nodig is.

Mantelzorgcompliment

Ben je 18 jaar of ouder? Dan kom je in aanmerking voor het Mantelzorgcompliment en het aanbod van leuke activiteiten om even los te zijn van je zorgtaken. Denk bijvoorbeeld aan een high tea, een uitje of een voorstelling. Zodra je geregistreerd bent word je automatisch op de hoogte gehouden.

Heb je vragen, of wil je graag in contact met ons komen?

Voor informatie, vragen, advies of registratie zijn we van maandag tot en met donderdag te bereiken van 8.30-12.30 uur en van 13.00 -17.00 uur via  0598 36 49 00 en mantelzorg@kwartierzorgenwelzijn.nl

Of rechtstreeks via de medewerkers van het Steunpunt Mantelzorg:

Doriël Jagersma, coördinator Steunpunt Mantelzorg
Werkzaam in de wijken Zuid en West op dinsdag, woensdag en donderdag
d.jagersma@kwartierzorgenwelzijn.nl
06 21 688 418

Kaate Volkers, consulent Steunpunt Mantelzorg en aanspreekpunt Jonge Mantelzorgers
Werkzaam in de wijken Noord en Oost op maandag, dinsdag en donderdag
k.volkers@kwartierzorgenwelzijn.nl
06 24 443 447

Eva Dehe, mantelzorgondersteuner Steunpunt Mantelzorg
Werkzaam algemeen en op wisselende dagen
e.dehe@kwartierzorgenwelzijn.nl
06 31 633 519

Team Steunpunt Mantelzorg vlnr:
Kaate Volkers, Doriël Jagersma en Eva Dehe

Volg ons op facebook!

 

 

 Hier vindt u informatieve websites voor mantelzorgers

Kom in contact over dit onderwerp