Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling

Iedereen maakt het wel eens mee. Het feestje van de buren gaat door tot in de late uurtjes. De auto van de buurman staat in de weg. Of de buurvrouw laat de takken van haar bomen in uw tuin hangen. Situaties die ergernis of irritatie kunnen oproepen. Gelukkig lukt het de meeste buren om het in goed onderling overleg op te lossen. Maar soms lukt dat niet (meer). Wat een goed gesprek had moeten zijn, eindigt in een fikse ruzie. De spanning hangt in de lucht en u kijkt uw buren niet meer aan. U komt er niet meer uit. Dan kan Buurtbemiddeling helpen.

Wat is Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling helpt buren bij het oplossen van conflicten waar zij zelf niet uitkomen. Goed getrainde vrijwilligers luisteren naar het verhaal van beide buren en helpen u in een gesprek een oplossing te vinden waar beiden mee kunnen leven. De buurtbemiddelaars spelen niet voor rechter maar zijn neutraal. Ze werken altijd met z’n tweeën en hebben een geheimhoudingsplicht.

Contact met Buurtbemiddeling

Ervaart u overlast? Of wilt u graag de ruzie met uw buren oplossen? Neem dan contact op met buurtbemiddeling@kwartierzorgenwelzijn.nl of bel 0598-364900.

Download de folder

Alle informatie over Buurtbemiddeling hebben wij samengevat in onze folder. Deze kunt hieronder downloaden.

Downloads

Kom in contact over dit onderwerp

Vragen en antwoorden

Gerelateerde items