Women4Women

Women4Women

Women4Women

Zou jij als vrouw graag weer eens gezellige dingen willen doen? Zou jij eens willen horen hoe andere vrouwen die vraag oplossen waar jij al even over nadenkt? Elkaar ontmoeten en ideeën uitwisselen? Even tijd en ruimte voor jezelf?
Dan is Women4Women echt iets voor jou! Je ontmoet andere vrouwen, je luistert naar elkaar en je hebt aandacht voor elkaar, gewoon een plek waar je even jezelf mag en kunt zijn.
Soms wordt er alleen gepraat, veel gelachen, soms is er een thema of een leuke activiteit. Je kunt een kop koffie of thee drinken en je kunt handige tips en trucs van elkaar horen en leren. En soms is het fijn er gewoon te zijn en alleen maar te luisteren. Ook als je een vraag hebt over bijvoorbeeld opvoeden, voeding, peuterpubertijd of andere belangrijke vragen waar jij graag een antwoord op hebt, kan je die kwijt. Dan is het misschien leuk en handig er een thema van te maken, zodat ook andere moeders kunnen horen en uitwisselen.
Elke keer is het weer anders, elke keer is het weer gezellig!
De vriendschapskring komt één keer per maand op een ochtend bij elkaar. Maar als je graag ook een keer met een kringleidster alleen wilt praten, is daar ook ruimte voor en kan dat natuurlijk ook.
Kinderen die nog niet naar school gaan kunnen gewoon met je mee, want er is oppas aanwezig.
Kijk bij Activiteiten voor de eerstvolgende Women4Women.