De VoorzieningenWijzer: wat geld(t) voor jou?

De VoorzieningenWijzer: wat geld(t) voor jou?

De VoorzieningenWijzer: wat geld(t) voor jou?

Een laag inkomen? Dan heb je waarschijnlijk recht op diverse financiële regelingen. Maar het is best ingewikkeld om die informatie te vinden. En om te weten waar je recht op hebt. De VoorzieningenWijzer helpt je daarbij.

In een gratis adviesgesprek kijkt één van onze adviseur welke toeslagen en/of regelingen voor jou gelden. Ook checkt de adviseur gelijk of je de energieleverancier en zorgverzekering hebt die voor jou het beste zijn. Dat geeft rust. Zo blijven je financiën op orde.

Hoe werkt het?
Na je aanmelding maakt de adviseur VoorzieningenWijzer een afspraak met je. De adviseur komt op het afgesproken moment bij je thuis. Of je komt op kantoor als je dat liever wilt. Tijdens de afspraak brengt de adviseur snel en betrouwbaar in kaart waar je recht op heeft. De adviseur ondersteunt je ook bij de aanvragen of verwijst je naar andere (belasting)hulpdiensten.

Let op: een adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. De informatie die je bespreekt met onze adviseur wordt nooit zonder jouw toestemming gedeeld.

Wat checken we?

  • Gemeentelijke regelingen
  • Energie
  • Zorgverzekeringen
  • Toeslagen
  • Belastingaangifte

Hoe kan ik mij aanmelden?
Stuur een mail met je gegevens naar:
voorzieningenwijzer@kwartierzorgenwelzijn.nl

Of meld je aan via: www.datgeldtvoormij.nl

We nemen na aanmelding zo snel mogelijk contact met je op.


Samenwerking

De VoorzieningenWijzer is een samenwerkingsverband tussen:

Gemeente Midden-Groningen, Lefier, Groninger Huis, Kwartier Zorg & Welzijn