Sociaal Team Oost

Sociaal Team Oost

Sociaal Team Oost

Contactgegevens

E-mail

0598-72 98 00
Op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 12.30 uur

Adres

Troelstralaan 8
9649 HN Muntendam

Boswijk, Vosholen Oost, Sappemeer Oost, Borgercompagnie, Tripscompagnie, Muntendam, Meeden, Zuidbroek, Noordbroek

Heeft u vragen over bijvoorbeeld:

  • de opvoeding van uw kind(eren),
  • huiselijk geweld,
  • relaties,
  • huishoudelijke hulp,
  • eenzaamheid,
  • vervoer,
  • of verwerken van verleden,

dan kunt u terecht bij het Sociaal Team Oost.

U kunt ook via bijvoorbeeld een huisarts of iemand anders bij het Sociaal Team terecht komen.
Op dinsdagmiddag van 14:00-15:00 uur kunt u  vrijblijvend binnenlopen bij het MAC voor het spreekuur van het Sociaal Team Oost.

Eén medewerker van het Sociaal Team wordt uw vaste contactpersoon en neemt contact met u op voor een afspraak. Het gesprek vindt bij u thuis plaats of elders op een plek waar u zich prettig voelt. Tijdens het eerste gesprek luistert de medewerker van het sociaal team naar u en stelt vragen om een goed beeld van uw situatie te krijgen. Daarna gaat u samen op zoek naar oplossingen. Bij het gesprek mag u altijd iemand uitnodigen om u te ondersteunen. Dit kan iemand zijn uit uw eigen netwerk of een onafhankelijke cliëntondersteuner.

Verwacht niet dat de medewerker van het Sociaal Team alles voor u oplost. Hij of zij denkt met u mee over wat de beste oplossing voor u is en wat u zelf kunt doen of met behulp van anderen. Zijn er mensen in uw omgeving die u bij bepaalde zaken kunnen helpen? Zijn er vrijwilligers of activiteiten in de wijk, waarbij u kunt aansluiten? Als u professionele hulp of hulpmiddelen nodig heeft, helpt de medewerker u bij het verkrijgen ervan.

Graag denken ze met u mee!