Activiteitenbegeleider – Cadeaushop Sappemeer

Activiteitenbegeleider – Cadeaushop Sappemeer

Informatie over deze vacature

Contactpersoon
Julia Nijland
Omschrijving werklocatie
Cadeaushop Sappemeer, Noorderstraat 113, 9611 AC Sappemeer
Wat is interssant of leuk aan dit vrijwilligerswerk

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je creatief bent en affiniteit met onze doelgroep hebt, Daarnaast heb je gevoel voor humor. Een gezellige en veilige sfeer creëeren is ook heel belangrijk.Onze deelnemers vragen soms om een intensieve begeleiding, soms zelfs 1 op 1. Het is belangrijk dat je wat levenservaring hebt en/of stevig in je schoenen staat!

Aanvullende opmerkingen voor de vacature

Je werkt altijd samen met 1 of 2 gediplomeerde medewerkers. Doordat we kleinschalig zijn, kom je in een klein team en begeleid je samen met een collega maximaal 10 cliënten/dag. We waarderen eigen initiatief, in overleg is het mogelijk om nieuwe activiteiten te bedenken.

Je bent altijd welkom om eens binnen te lopen in onze cadeaushop om even sfeer te proeven.

Cadeaushop Sappemeer is een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een beperking. Naast het vaste team aan gediplomeerde activiteitenbegeleiders zijn we op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij creatieve activiteiten. We zoeken momenteel vooral ondersteuning bij activiteiten zoals bijvoorbeeld breien, haken, borduren en maken van handdoekfiguren. Ook manden vlechten en strovlechten staan op ons wensenlijstje. Onze cliënten zijn van maandag t/m vrijdag aanwezig van 9.00-15.30 uur.