WeHelpen werpt zijn vruchten af

WeHelpen werpt zijn vruchten af

WeHelpen werpt zijn vruchten af

Geplaatst op 12 juni 2018

Sinds 1 januari 2018 is de website WeHelpen, www.wehelpen.nl/midden-groningen, voor iedereen in de gemeente Midden-Groningen. De homepage is sinds die tijd bijna 1000 keer bezocht! Er melden steeds meer inwoners zich aan om gebruik te maken van WeHelpen. Hierdoor zijn er prachtige matches ontstaan, zoals onderstaand succesverhaal.

Succesmatch
Truus leerde via de computercursus in het MAC in Muntendam omgaan met de website van WeHelpen. Door te reageren op het aanbod van Fawzia, leerde Truus haar kennen.

Truus: “Wat een handige website is dat, je kunt er van alles vragen. Ik heb zelf wat hulp nodig bij mijn tuin, de laatste tijd lukt het niet meer om lang te bukken. Als meer mensen er gebruik van maken, dan heb je daar echt veel aan. Bovendien vind ik het super gezellig om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben er heel blij mee!”

Fawzia:“Truus vroeg me of ik haar wilde helpen bij de tuin, natuurlijk wilde ik dat.” vertelt Fawzia. “Ik vind het zelf hartstikke leuk om te tuinieren, maar ik woon in een flat. Nu kan ik heerlijk bezig in de tuin bij Truus en maak ik ook nog iemand blij.”

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel of stuur een mail naar de servicedesk WeHelpen Midden-Groningen:

  1. 0598 – 364900 (Kwartier Zorg en Welzijn)
  2. midden-groningen@wehelpen.nl

Of neem een kijkje op onze lokale Facebookpagina WeHelpen Midden-Groningen.

Kom in contact over dit onderwerp