Vrijwilligersprijs 2019

Vrijwilligersprijs 2019

Vrijwilligersprijs 2019

Geplaatst op 10 oktober 2019

Meld uw vrijwilligersproject en/of -organisatie aan

Door de inzet van vele vrijwilligers wordt de leefbaarheid in de gemeente Midden-Groningen vergroot. Deze vrijwillige inzet verdient ondersteuning, erkenning en complimenten! Daarom zetten wij het vrijwilligerswerk in het zonnetje en reiken we tijdens Vrijwilligers Bedankt! de jaarlijkse VRIJWILLIGERSPRIJZEN uit. De afgelopen 14 jaar organiseerde de Rabobank deze prijs. Dit jaar ligt dat in handen van de Vrijwilligerscentrale Midden-Groningen. De Rabobank stelt wel het prijzengeld beschikbaar.

De VRIJWILLIGERSPRIJS

Dit jaar zijn er maar liefst 6 prijzen van € 500,- te winnen! De VRIJWILLIGERSPRIJS is een financiële ondersteuning aan inspirerende en/of opvallende vrijwilligersprojecten en/of -organisaties. De onafhankelijke jury, onder voorzitterschap van burgemeester Adriaan Hoogendoorn, gaat de inzendingen beoordelen.

De prijsuitreiking is tijdens Vrijwilligers Bedankt! op 20 november in het Kielzog, het grote vrijwilligersfeest voor alle vrijwilligers in Midden-Groningen. Vanzelfsprekend verwachten we alle inzenders op dit feest. Prijzen vervallen als genomineerden niet aanwezig zijn en schuiven door naar andere genomineerden.

Misschien heeft uw vereniging, stichting of instelling al eens meegedaan of zelfs een prijs gewonnen. Schroom vooral niet om opnieuw in te schrijven. Ieder jaar maakt u opnieuw een kans om één van de winnaars te zijn. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Wij wensen u veel succes en hopelijk zien we u terug als één van de genomineerden bij de uitreiking van de VRIJWILLIGERSPRIJS!

Opgeven kan via onderstaand formulier. De uiterste inzenddatum is 4 november.