Theatervoorstelling over Armoede in De Vredekerk

Theatervoorstelling over Armoede in De Vredekerk

Theatervoorstelling over Armoede in De Vredekerk

Geplaatst op 15 maart 2023

Op zaterdag 26 maart is er van 20.00 uur tot 21.30 uur in De Vredekerk de gratis theatervoorstelling ‘Zie de mens’.  Deze theatervoorstelling is geïnspireerd, gemaakt en uitgevoerd door mensen die in armoede leven, in samenwerking met theatermakers.

Zie de mens is een persoonlijk document gebaseerd op autobiografische geschiedenissen uit hun leven. Zo brengt de theatervoorstelling op een authentieke manier een wereld over het voetlicht, die gewoonlijk ongezien en ongehoord blijft.

Iedereen is welkom bij deze voorstelling: mensen die zelf ervaring hebben met armoede, professionals die er in hun werk mee te maken hebben, vrijwilligers en iedereen die geïnteresseerd is. Er is een mogelijkheid om na afloop een vrijwillige gift te doen.

Aanmelden via:wresinskicultuur.nl/aanmelden

Meer informatie vind je hier.

Locatie:
De Vredekerk, Van der Duyn van Maasdamweg 216-218, Hoogezand

De voorstelling is een initiatief van de Joseph Wresinski Cultuur Stichting en wordt in Hoogezand georganiseerd i.s.m. de Nobertus Parochie, Gemeente Midden-Groningen en de Protestante Kerk Classis Groningen-Drenthe en wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds Groningen en Stichting Wildervank.