Dinsdag 2 oktober speeddaten met Kwartier

Dinsdag 2 oktober speeddaten met Kwartier

Dinsdag 2 oktober speeddaten met Kwartier

Klaar voor de date die je leven gaat veranderen? Wil jij ook weer verliefd worden op je werk? Wij hebben een mooie kans voor je! Op dinsdag 2 oktober organiseren wij een speeddate. In dit geval niet om een geliefde te vinden, maar de juiste baan.

Kwartier Zorg en Welzijn is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. We hebben veel te bieden: boeiend werk, bijzondere doelgroep, vakinhoudelijke trainingen, leuke collega’s. Kwartier in een paar woorden; als maatschappelijke dienstverlener zijn wij actief op het gebied van zorg, vrijwilligerswerk, financiën, scholing en vrije tijd. Onze missie: het vergroten van zelfredzaamheid van de inwoners en het voorkomen van sociaal isolement. Daar waar mensen vastlopen of de weg niet weten, bieden wij een helpende hand. We adviseren, begeleiden of wijzen de weg. Daarnaast hebben wij tal van vrijwilligersfuncties.

Speeddate – dinsdag 2 oktober – tussen 16.00-18.00 uur – de laan van de sport 2 in Hoogezand.

Tijdens de speeddate vindt een verkennend gesprek plaats van ongeveer 15 min. Dit gesprek gaat over betaald (of onbetaald) werken bij Kwartier Zorg & Welzijn. Eventueel kan er op een later tijdstip een vervolggesprek ingepland worden, om wat dieper in te gaan op je wensen en kwaliteiten en welke functie bij je past.

Ben jij de ‘ware’ voor ons? Aanmelden voor de speeddag is niet nodig, loop maar binnen! Wij vertellen je over ons en wat we je te bieden hebben. En we horen graag over jou. Wie weet, hebben we een match! Neem je je cv mee?

Heb je al andere plannen op 2 oktober en kan jij daarom niet naar onze speeddate komen? Geen probleem! Wij drinken met alle liefde op een ander moment een kop koffie met je! Neem daarvoor contact op met Agnes Santing.