Dag van: het Meer/ de Natuur/ het Park

Dag van: het Meer/ de Natuur/ het Park

Dag van: het Meer/ de Natuur/ het Park

Drie buitenevenementen in juni. Ontdek de mooie plekken in onze nieuwe gemeente. Houd onze website in de gaten. Binnenkort staat hier alle informatie. 

Dag van het Meer
Deze variatie op Dag van het Park krijgt haar eigen accent. Het water speelt natuurlijk een grote rol tijdens deze dag! Ondernemers, dorpsverenigingen en sportverenigingen rond het Schildmeer en het Kielzog Theater, gemeente, Kwartier en festival Art Carnivale zorgen voor een boeiend programma op en rond het Schildmeer. Ook hier kun je genieten van muziek, cultuur en een heleboel andere activiteiten waaronder watersporten zoals zeilen, kanoën, vlot bouwen, suppen, surfen en een natuurwandeling met de boswachter.

Wanneer? Zondag 3 juni vanaf 13.00 uur
Grote Gemeentestrand
Roegeweg – Steendam

Dag van de Natuur
In de mooie natuur van de Heemtuin in Muntendam valt van alles te beleven: muziek,  cultuur, sportief circuit door de Heemtuin voor kinderen, festival Art Carnivale, veel doe-dingen, gezond eten, genieten van de mooie Heemtuin en nog veel meer. De invulling wordt verzorgd door de Heemtuin, Dorpsraad Muntendam, het MAC, Kielzog theater, gemeente, Kwartier en lokale organisaties.

Wanneer? Zondag 10 juni vanaf 13.00 uur
Nieuweweg 127 – Muntendam

Dag van het Park
Inmiddels al 10 jaar bekend in Hoogezand: Dag van het Park. Een middag vol  ontspanning en plezier in het Gorechtpark in Hoogezand. Je in het zweet werken tijdens sportieve activiteiten, muziek luisteren, iets met je handen doen, kennis maken met, ontmoeten, maar ook kijken naar en gewoon genieten; er is van alles te doen. Gemeente, Kielzog Theater, Kwartier, Scouting, Radio Compagnie, festival Art Carnivale en nog vele andere lokale organisatie verzorgen een boeiende middag voor jong en oud.

Wanneer? Zondag 24 juni vanaf 13.00 uur
Gorechtpark (ingang Troelstralaan) – Hoogezand

Kom in contact over dit onderwerp