24 januari: Ontmoetingsbijeenkomst voor mensen met MS

24 januari: Ontmoetingsbijeenkomst voor mensen met MS

24 januari: Ontmoetingsbijeenkomst voor mensen met MS

Geplaatst op 12 januari 2023

Voor mensen met MS en eventueel hun partner is er op dinsdag 24 januari van 10:00 en 11:30 uur een ontmoetingsbijeenkomst in het Woldwijckcentrum, Pleiaden 21 in Hoogezand.  Tijdens deze bijeenkomst willen we kijken of er behoefte is om een platform op te zetten voor mensen met MS in Midden-Groningen. Het doel van dit platform is om informatie over MS te delen en  leuke ontmoetingen te organiseren.

Dit initiatief komt van Garri Veldman die zelf al 21 jaar met MS leeft. Garri woonde tot voor kort in Delfzijl en organiseerde daar met succes bijeenkomsten voor mensen met MS zoals lezingen,  informatiebijeenkomsten of gewoon gezellige contactmomenten. Daarom wil Garri Veldman dit ook graag organiseren in Midden-Groningen. Het initiatief wordt ondersteund vanuit de MS vereniging regio Groningen/Noord-Drenthe.

Lijkt het u interessant om u hierbij aan te sluiten? Kom dan vooral langs op 24 januari in het Woldwijckcentrum. We hopen u dan te zien. De toegang is gratis. U hoeft zich niet op te geven.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Garri Veldman: gb.veldman@outlook.com