Multi Functioneel Centrum (MFC)

Multi Functioneel Centrum (MFC)

Multi Functioneel Centrum (MFC)

Contactgegevens

Adres

Dorpshuis "de Klabbe"
Pluvierstraat 11
9607 RJ Foxhol

Elke donderdag heeft het sociaal team met een spreekuur van 10.00 uur tot 12.00 uur in Foxhol in de Klabbe en de W.A. Scholtenschool.

Contactpersonen zijn Ineke Helder en Wolter Bodewes.

Ineke Helder zal met name op de W.A. Scholtenschool aanwezig zijn en Wolter Bodewes zal in de Klabbe aanwezig zijn.

Ineke is casemanager Jeugd in het sociaal team West, haar moederorganisatie is Lentis Jonx. Zij is inmiddels 3 jaar werkzaam in het sociaal team.

Wolter is maatschappelijk werker in het sociaal team West, zijn moederorganisatie is Kwartier Zorg en Welzijn en is 2 ½ jaar werkzaam in het sociaal team.

Het sociaal team West is een team van medewerker vanuit verschillende organisaties. In het team zitten o.a. medewerkers van de WMO, sociale dienst, maatschappelijk werk, opbouwwerk, ouderen adviseur, participatie, Lentis volwassen en jeugd, casemanagers jeugd, de Mee.

Indien u een vraag heeft kunt u gerust langkomen om deze te stellen. We zullen proberen uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden of te kijken of we u in contact kunnen brengen met een van onze collega’s.

Doordat we vanuit het sociaal team op deze manier werken hebben we korte lijn met elkaar en kunnen we de vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Wij zijn te bereiken op de volgende manieren:

0598-729802

sociaalteamwest@hoogezand-sappemeer.nl

w.bodewes@kwartierzorgenwelzijn.nl

ineke.helder@lentis.nl