Jongerencentrum Amovement

Jongerencentrum Amovement

Jongerencentrum Amovement

Contactgegevens

Adres

Nieuweweg 4
9603 BM Hoogezand

Jeugd- en Jongerenwerk

Bij het jongerenwerk kun je terecht voor informatie en advies over alles wat jongeren bezig houdt. Wij gaan ervan uit dat jongeren met meer kennis van zaken betere keuzes kunnen maken. Activiteiten worden door jongeren zelf georganiseerd met ondersteuning van een jongerenwerker. Wij gaan er vanuit dat alle jongeren een (verborgen) kracht of talent hebben. Samen zorgen we ervoor dat zij deze talenten goed benutten. Jongerenwerk is altijd in de buurt voor jongeren die goede ideeën hebben over invulling van hun vrije tijd of een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wat doen we?

Jeugd- en Jongerenwerk heeft als vaste uitvalsbasis Jongerencentrum Amovement (voorheen BAAZ). Amovement is de plek waar jongeren terecht kunnen voor vrijetijdsbesteding, talentontwikkeling, jeugdcultuur, informatie en advies en verschillende activiteiten. Amovement wordt voor en door jongeren gedraaid, door vrijwilligers en stagiaires. Er is tijdens de open inlooptijden altijd een jongerenwerker aanwezig.

In Amovement kun je poolbiljarten, gamen, muziek draaien, tafeltennissen of gewoon chillen met je vrienden. Tijdens de inlooptijden kun je als vrijwilliger meehelpen achter de bar. Je kunt ook een maatschappelijke stage (MAS) volbrengen in Amovement. De jongerenwerkers kunnen jou hier goed in begeleiden.

Je bent altijd welkom in Amovement op de volgende dagen:

  • Donderdag: 19.00 – 21.30 uur
  • Vrijdag: 19.00 – 22.00 uur
  • 1e zaterdag van de maand: 19.00 – 22.00