Feest – Vrijwilligers Bedankt!

Feest – Vrijwilligers Bedankt!

Feest – Vrijwilligers Bedankt!

Locatie: Kielzog, Gorecht-Oost 157, Hoogezand
Datum: 20/11/2019
Tijd: 19:30  tot  22:30

Ook dit jaar organiseert de Vrijwilligerscentrale weer Vrijwilligers Bedankt!  voor ALLE VRIJWILLIGERS VAN MIDDEN-GRONINGEN! Dit feest organiseren we in opdracht van de gemeente om alle vrijwilligers in de gemeente te bedanken voor hun vrijwillige inzet. De entree is gratis!

Dit jaar heeft Vrijwilligers Bedankt! het thema GRUNN! In de grote zaal treedt Wia Buze en in de foyer kun je mee doen aan De Slimste Groninger, wie weet het meest van onze mooie provincie en haar taal! Ook in de andere ruimtes van het Kielzog is weer van alles te doen. Natuurlijk steken burgemeester & wethouders, medewerkers van Kwartier Zorg & Welzijn en medewerkers van de Rabobank deze avond weer flink de handen uit de mouwen in de bediening.

Vrijwilligersprijs

Ook dit jaar kunnen vrijwilligersorganisaties zich weer inschrijven voor de VRIJWILLIGERSPRIJS. Er zijn maar liefst 6 prijzen van € 500,- te winnen. De afgelopen jaren organiseerde de Rabobank deze prijs. Dit jaar ligt dit in handen van de Vrijwilligerscentrale Midden-Groningen. De Rabobank stelt wel het prijzengeld beschikbaar. Een onafhankelijke jury, onder voorzitterschap van burgemeester Adriaan Hoogendoorn zal een keuze maken uit de inzendingen. De VRIJWILLIGERSPRIJS is een financiële ondersteuning aan inspirerende en/of opvallende vrijwilligersprojecten en/of –organisaties. Klik hier voor meer info en het inschrijfformulier voor de VRIJWILLIGERSPRIJS.

Toegangskaarten Vrijwilligers Bedankt!

Iedere organisatie kan tussen 21 oktober t/m 15 november de gratis toegangskaarten ophalen:

Voor vrijwilligersorganisaties in Hoogezand-Sappemeer: Kwartier Zorg & Welzijn, Laan van de Sport 2 in Hoogezand op maandag t/m donderdag van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur, op vrijdag van 9.00 – 12.00 uur.

Voor vrijwilligersorganisaties in Slochteren: Gemeentehuis Midden-Groningen, loc. Slochteren, Hoofdweg 10a te Slochteren op maandag en vrijdag van 9.00 – 12.30 uur, op woensdag van 13.00 – 16.00 uur en 18.30 – 19.30 uur.

Voor vrijwilligersorganisaties in Muntendam e.o.: MAC, Julianaplein 1 in Muntendam op maandag t/m donderdag van 9.00 – 16.00 uur.

Het is niet mogelijk telefonisch of per mail kaarten te reserveren.

Busvervoer
Voor vrijwilligers uit Menterwolde en Slochteren is het mogelijk om op 20 november met een bus van het Busmuseum naar het Kielzog te gaan. Vanuit Menterwolde vertrekt de bus om 18.45 uur vanaf het Julianaplein in Muntendam en brengt om de mensen 22.45 uur weer terug. Vanuit Slochteren  vertrekt de bus om 18.45 uur vanaf het Gemeentehuis in Slochteren en brengt om 22.45 uur de mensen weer terug. Organisaties moeten bij het ophalen van de kaarten aangeven hoeveel mensen hier gebruik van willen maken.

Schrijf uw organisatie in voor deelname

Kom in contact over dit onderwerp