Energievergelijker weer meegenomen in check De VoorzieningenWijzer

Energievergelijker weer meegenomen in check De VoorzieningenWijzer

Energievergelijker weer meegenomen in check De VoorzieningenWijzer

Geplaatst op 5 juni 2023

Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om energiecontracten te vergelijken en eventueel de overstap te laten regelen door De VoorzieningenWijzer. Vanwege de hoge energieprijzen was dit lange tijd niet mogelijk.

De VoorzieningenWijzer checkt welk energiecontract het beste past bij de situatie van jouw huishoudens. En of het slim, en mogelijk, is om over te stappen. De overstapregels zijn veranderd.  Niet iedereen kan zomaar overstappen. De adviseur van De VoorzieningenWijzer kent deze nieuwe regels en neemt dit mee in het advies.

Hoe kan ik gebruikmaken van De VoorzieningenWijzer?
De VoorzieningenWijzer is er voor huishoudens in Midden-Groningen met een laag inkomen. Naast de energievergelijking checkt De VoorzieningenWijzer alle financiële regelingen, zorgverzekeringen, toeslagen en fondsen waar je recht op hebt. Zodat je zeker weet dat je krijgt waar je recht op hebt.

Een adviesgesprek is gratis en vrijblijvend. De informatie die je bespreekt met de adviseur wordt nooit zonder jouw toestemming gedeeld.
Aanmelden voor De VoorzieningenWijzer kan via www.datgeldtvoormij.nl en klik in de lijst met gemeentes Midden-Groningen aan. Of bel naar Kwartier: 0598 – 36 49 00.