Een ode aan onze vrijwilligers, Vrijwilliger bedankt

Een ode aan onze vrijwilligers, Vrijwilliger bedankt

Een ode aan onze vrijwilligers, Vrijwilliger bedankt

Geplaatst op 14 november 2017

Op woensdag 7 november was het weer zo ver: Vrijwilligers Bedankt! Een feest om alle vrijwilligers in de gemeente te bedanken voor hun vrijwillige inzet. Een ode aan al die honderden mannen en vrouwen uit de gemeente Midden-Groningen die belangeloos hun handen uit de mouwen steken. Kwartier Zorg en Welzijn organiseert dit feest ieder jaar in opdracht van de gemeente en in samenwerking met de Rabobank Stad en Midden-Groningen.

Onvergetelijke avond 
Ruim 425 vrijwilligers hebben genoten en gelachen tijdens dit prachtige feest Het was een onvergetelijke avond vol activiteiten en verassingen! In de grote zaal zorgde de band Vangrail voor een knallend feest. Daarnaast waren er in de foyer nog allerlei activiteiten van een jongleur, sjoelcompetitie, sneltekenaar, geschminkt worden tot karaoke!

Burgemeester & wethouders steken handen uit de mouwen
Als blijk van waardering voor de inzet van de vele vrijwilligers in de gemeente staken burgemeester & wethouders, een aantal medewerkers van Kwartier Zorg & Welzijn en de Rabobank deze avond weer flink de handen uit de mouwen in de bediening.

Lokaal compliment
Evenals voorafgaande jaren werd ook dit jaar het Compliment voor lokale helden van de Rabobank uitgereikt. Vier prijzen voor de meest in het oog springende en inspirerende vrijwilligersprojecten en/of –organisaties binnen de gemeente. De prijzen zijn gewonnen door Kledingbank Maxima (eerste prijs € 1000,-), st. Bijzondere begraafplaatsen, Zwemgroep Gehandicapten en Sinterklaasintocht HS kregen alle drie € 500,- beweegtuin het Spinnenweb ging er vandoor met de aanmoedigingsprijs (€ 250,-)

Vragen en antwoorden