De winter door met de Energie-en Bespaar Beurs in Muntendam

De winter door met de Energie-en Bespaar Beurs in Muntendam

De winter door met de Energie-en Bespaar Beurs in Muntendam

Geplaatst op 17 november 2022

Op dinsdag 22 november vindt er van 17.00 tot 19.30 uur een Energie- en Bespaar Beurs plaats in het MAC (Maatschappelijke Activiteitencentrum) en De Menterne aan het Julianaplein 1 in Muntendam.

Op deze beurs kunnen inwoners terecht met vragen over het onderwerp energie en bespaarmogelijkheden voor de winter.  Bezoekers kunnen o.a. tips krijgen over energiebesparing en het  verduurzamen van de woning. Aandacht is er ook voor bespaartips voor bezoekers met een smalle beurs. Een Energieadviseur kan met u meedenken over bezuinigingsmogelijlkheden. Soms zijn er toch zaken die over het hoofd worden gezien. Verder is er informatie over De VoorzieningenWijzer, de check op landelijke en gemeentelijke financiële regelingen waar u voor in aanmerking zou kunnen komen. Verder zijn de Kredietbank Midden-Groningen, Stichting Knip, het Sociaal Team en Ouderen Actief Muntendam aanwezig. Deze laatste komt met warmhoudtips uit de oude doos.

Win een bespaarbox op de Energie- en Bespaar Beurs!

Wilt u kans maken op een mooie Energie bespaarbox ter waarde van € 60,-? In de box zit onder andere een deurdranger, spaarlampen, tocht strips en nog veel meer. Tijdens de beurs worden 5 energieboxen verloot. Laat op de beurs uw contactgegevens achter en wie weet wint u één van de boxen.

Tot ziens op de Energie- en Bespaar Beurs!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Corien Koetje (c.koetje@kwartierzorgenwelzijn.nl) en Manon van der Schaaf (m.vanderschaaf@kwartierzorgenwelzijn.nl)  tel. 0598-364999