Voorlichtingsavond – leiderschapstraining

Voorlichtingsavond – leiderschapstraining

Voorlichtingsavond – leiderschapstraining

Locatie: Kwartier Zorg & Welzijn, Laan van de Sport 2, Hoogezand
Datum: 04/09/2018
Tijd: 19:30  tot  21:00

Werken aan een prachtig project en tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling! Nieuwsgierig? Kom dan naar de voorlichtingsavond over de leiderschapstraining Buitengewoon zijn.

De inhoud van de training is verrassend, gezien het onderwerp leiderschap. De trainer gaat er alles over vertellen tijdens deze vrijblijvende voorlichtingsavond. Een tipje van de sluier: tijdens de training ga je een activiteit bedenken en uitvoeren. Niet zomaar een activiteit, maar eentje die heel leuk of mooi zou zijn voor de gemeente Midden-Groningen. Hoe klein of groot, hoe, waar en met wie bepaal je zelf. Alle deelnemers voeren met elkaar prachtige projecten uit en daar wordt iedereen blij van. En tegelijkertijd werk je aan je persoonlijke ontwikkeling!

Tijdens de training ga je jezelf herkennen en onderzoeken, valkuilen zien en ontdekkingen doen. Onderwerpen zijn dagelijkse dingen als klagen, hoe samen te werken, je door omstandigheden niet laten stoppen en gaan voor wat je wilt. Deze training helpt niet, maar werkt wel De training is uitermate geschikt voor ondernemende vrijwilligers die vernieuwing niet schuwen.

De training zelf start op 15 september en bestaat uit 10 bijeenkomsten. Voor de deelnemers is deze training gratis. De gemeente Midden-Groningen neemt de kosten voor haar rekening.

Over de trainers
De informatieavond (en de training) worden gegeven door trainers van Buitengewoonzijn.Nu. Dit is een non-profit organisatie die door heel Nederland deze training verzorgd.

 

 

Kom in contact over dit onderwerp