Cursus – GRIP & GLANS voor vrijwilligers

Cursus – GRIP & GLANS voor vrijwilligers

Cursus – GRIP & GLANS voor vrijwilligers

Locatie: Kwartier Zorg & Welzijn, Laan van de Sport 2 in Hoogezand
Data: start op 30/10/2018, daarna elke dinsdag tot en met 04/12/2018
Tijd: 13:30  tot  16:00

Ben je niet meer helemaal happy? Zou je wel wat willen veranderen? De cursus GRIP & GLANS geeft je een zetje in de rug en het gereedschap om je leven te verrijken. En je te richten op zaken waar je iets aan kunt veranderen om je beter te voelen. Deze versie van GRIP & GLANS is speciaal gericht op inwoners van onze gemeente die vrijwilligerswerk doen. 

GRIP & GLANS is een cursus die wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 10 personen en is gericht op iedereen die zich weleens het volgende afvraagt:

  • Waarom moet ik doen wat ik helemaal niet wil
  • Mijn vrijwilligerswerk geeft me geen voldoening meer
  • Ik spreek/zie de hele dag bijna niemand
  • Wat ik zeg vinden ze toch niet interessant
  • Ik zou wel iets willen, maar niet alleen
  • Ik ben moe, terwijl ik de hele dag niets doe
  • Ik zit gewoon niet lekker in mijn vel
  • Ik zou zo graag weer eens blij willen zijn

Tijdens deze cursus maak je zelf de keuze welke zaken jij graag zou willen veranderen in jouw leven. Iedere deelnemer kiest er dus voor om datgene aan te pakken wat je zelf het belangrijkste vindt. Het gaat er niet om wat een ander vindt dat je moet doen, alleen jij bepaalt wat goed voor je is.  In kleine veilige stapjes ga je op ontdekkingsreis, precies zo ver als je zelf wilt. Geen moeilijk gedoe in deze cursus, maar vooral praktisch!

Over de trainers
De cursus wordt begeleid door Joke Kragt en Wini Vos. Zij werken bij Kwartier Zorg & Welzijn en zijn gecertificeerde trainers van Grip & Glans. Het is hun uitdaging om alle deelnemers hun doelen te laten bereiken.

Info, kosten en aanmelden
De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten en een terugkomdag. De start is op 30 oktober, vervolgens is er wekelijks op de dinsdag een bijeenkomst. De terugkomdag wordt in overleg gepland. Vooraf worden de deelnemers uitgenodigd voor een persoonlijk gesprekje.
De kosten bedragen eenmalig € 25,00 voor 7 bijeenkomsten incl. een cursusmap, koffie en thee. Aanmelden kan tot 27 oktober via onderstaand aanmeldingsformulier.

N.B. Voor minima/mensen met een laag inkomen, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse regelingen waar docenten u graag over informeren. Kosten mogen geen belemmering zijn om mee te doen.

Kom in contact over dit onderwerp