Training voor vrijwilligers – Publicaties maken in Word

12 december 2017 14:00 - 16:00

In de workshop leer je stapsgewijs de basisprincipes van een opmaak in Word, zoals het toevoegen en verplaatsen van een tekstvak en afbeeldingen, tekst opmaken met Word Art en het printvoorbeeld bekijken en aanpassen. Tijdens de workshop kun je werken aan je eigen publicatie en krijg je aanwijzingen, tips en trucs.  Na de training kunnen de deelnemers op eenvoudige wijze publicaties maken voor de vereniging of club.

Basiskennis van het tekstverwerkingsprogramma Word is een vereiste om deel te nemen. Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan deze training. Voor de deelnemers zijn computers met een Word-versie van 2003/2007 aanwezig. Een eigen laptop meenemen kan ook.

Over de trainer
De training wordt georganiseerd in samenwerking met iTrain computeropleidingen. Anje Abbring van iTrain zal deze training verzorgen. Zij is een zeer ervaren trainster op het gebied van computertrainingen.

Info en aanmelden
De training wordt gehouden van 14.00 tot 16.00 uur. Tussendoor wordt een korte pauze gehouden. De locatie is het kantoor van Kwartier Zorg & Welzijn, Laan van de Sport 2 in Hoogezand.  Er zijn geen kosten aan de training verbonden, maar aanmelden is wel vereist en kan via onderstaand formulier.